(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme biohiilen ja ympäristöratkaisujen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme vahvistusta tiimiin nimikkeellä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ Tampereelle

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Kokemus etenkin vastaavista tehtävistä puunjalostuksen ja puutavarankäsittelyn parista katsotaan eduksi. Myös tiimityöskentely on tärkeä osa työtä ja näin ollen toivomme hyviä ryhmätyötaitoja kaikilta hakijoilta.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheista. Esimerkiksi raaka-aineiden käsittely ja näiden jalostus sekä trukin ajo sekä tuotantokoneiden käyttö ja pakkaus
ovat työn keskeisiä elementtejä.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työsuhde on pitkäaikainen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotantotyöntekijä Tampereelle. Lisätietoja antaa konsulttimme Heidi Kärkkäinen,
0207414852 tai heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.