(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Tampereelle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Etsimme nyt kotimaiselle voimakkaasti kasvavalle asiakasyrityksellemme Framery Oy:lle reipasta ja tarkkaa

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pakkaamon tehtäviin suomalaisten innovaatiotuotteiden pariin.

Työpaikka sopii hyvin myös työuransa alussa olevalle tekijälle eikä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ole välttämätöntä. Kokemuksesi tuotanto- tai varastotyöstä katsomme kuitenkin eduksesi. Työssä ollaan tekemisissä mm. puun ja lasin kanssa, joten jos sinulla on aikaisempaa kokemusta näistä materiaaleista, laskemme myös sen eduksesi.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio. Toivomme, että pystyt sitoutumaan tehtävään pidemmäksikin aikaa ja olet valmis fyysiseen työtön. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään.

Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja nuorekkaassa työporukassa. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi mukavaa työporukkaa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian. Joustavan rekrytointiprosessin varmistamiseksi yhteydenotot vain meille. Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Silius 050 444 4480, jyrki.silius@adecco.fi.