(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!
 
 Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Tampereelle.
 
Työtehtävät koostuvat pääosin yksinkertaisista laitteiden purku- ja kokoonpanotöistä ohjeen mukaisesti. Tehtävässä ei vaadita entuudestaan kokemusta vaan tärkeintä on tarkka ja huolellinen työskentelyote, sorminäppäryys sekä halu tehdä itsenäistä ja rutiininomaista työtä käsillä. Työ ei vaadi pohjakoulutusta joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Käsityöpainotteiset harrastukset (esim. ompelu/kutominen, askartelu, palapelit/pienoismallit, pyörien ja autojen korjaus, puutarhanhoito) tukevat tehtävässä menestymistä.
 
Kyseessä on arkipäivisin klo 8-16 välillä tehtävä siisti sisätyö ja töitä on tarjolla 15-37,5 h/vko. Aloituspalkka on 9,12 €/h. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä muutaman kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella ja työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.  

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!