(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Tampereelle. 

Tehtäviin kuuluu metallituotteiden asennus ja kokoonpano. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä reipasta asennetta, kokemusta perustyökalujen käytöstä ja teknisten piirustusten lukutaitoa.  

Kyseessä on kokoaikatyö ja työaika on arkisin klo 7-15.30. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä maaliskuun loppuun kestävällä vuokratyösuhteella. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.