Tuotantotyöntekijä - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Carbofex Oy on vuonna 2016 toimintansa aloittanut biohiiltä valmistava yritys. Yrityksen missiona on olla mukana kehittämässä ratkaisuja ympäristöongelmiin ja kasvihuoneilmiön hillitsemiseen. Tampereen Hiedanrannassa sijaitseva tuotantolaitos lukeutuu Euroopan suurimpiin hiilidioksidinegatiivisiin tuotantolaitoksiin ja biohiilen valmistuksen ohella tuotantolaitoksessa tuotetaan hiilidioksidia sitovaa kaukolämpöä. Lisätietoja www.carbofex.fi

Etsimme asiakkaallemme Carbofex Oy:lle Tuotantotyöntekijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin Tampereen Hiedanrannassa sijaitsevaan tuotantolaitokseen. 

Tehtävän kuvaus
Tuotantotyöntekijänä työskentelet osana pientä, mutta kasvavaa tuotantotiimiä. Työhösi kuuluu tuotantoprosessin eri vaiheiden toteutus, joten työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi raaka-aineiden käsittelyä ja jalostusta, raaka-aineiden ja tuotteiden kuljetusta trukilla, tuotantokoneiden ja erilaisten kuljettimien käyttöä sekä valmiiden tuotteiden pakkausta, laaduntarkastusta ja lähettämistä. Työtä tehdään kolmessa eri vuorossa. 

Toivomme sinulta
Toivomme että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta tuotantotyöskentelystä tai vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi puunjalostuksen tai puutavarankäsittelyn parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta vuorotyöhön. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja toimeen tarttuva. Moni työvaihe toteutetaan tiimi- tai parityönä, joten arvostamme hyviä tiimistyöskentelytaitoja. 

Tarjoamme sinulle
Asiakkaamme Carbofex Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden hypätä monipuolisten tehtävien pariin osaksi alan edelläkävijäyrityksen kasvutarinaa. Saat vastuuta osaamisesi mukaan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa on loistavat edellytykset kasvulle ja kehittymiselle uralla. Työpanostasi kompensoidaan kannustavalla palkkarakenteella.

Haluaisitko Sinä olla osana alan edelläkävijäyrityksen menestystarinaa voimakkaasti kasvavalla toimialalla? Sykkiikö sydämesi kiertotaloudelle ja haluat omalla työpanoksellasi olla mukana vaikuttamassa kasvihuoneilmiön hillitsemisessä? 

Mikäli kiinnostuit, niin kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesän 2019 aikana.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, olethan yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Eveliina Peltoniemeen, puh. 030 6090 656 /  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Eveliinan tavoitat parhaiten arkisin klo 8-16 välisenä aikana.
Ajanjaksolla 22.7.-31.7. voit olla yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Riina Erkkilään, puh. 030 6090 652 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281963
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa