(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Tälli Oy (Keuruu)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Tälli Oy on vuonna 1979 perustettu perheyhtiö. Se valmistaa Formica IKI® -korkeapainelaminaattiin pohjautuvia komponentteja sopimusvalmistajana asiakkaidensa mallien ja toiveiden mukaisesti yhteistyössä Formica IKI Oy:n kanssa. Yrityksen kasvavaan asiakaskuntaan kuuluvat mm. rakennus-, laiva-, kaluste-, sairaala-, elintarvike- ja puusepänteollisuus.

Tälli Oy:n liiketoiminnan kivijalkana toimivat osaava henkilöstö, uusiutuva konekanta, tarkat toimitukset, tuotteiden kotimaisuus sekä ekologisuus. Etsimme heille nyt motivoituneita

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

sahalle, varastoon sekä pakkaamoon.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme:

  • aktiivista työskentelyotetta
  • ryhmätyötaitoja
  • joustavuutta ja positiivista asennetta niin itse työtä kuin työyhteisöäkin kohtaan

Asiakkaamme tarjoaa pitkäaikaisen ja täysipäiväisen työn aktiiviselle ja reippaalle tekijälle. Sinun ei tarvitse vielä olla kokenut alan konkari, vaan asenne on ratkaisevin tekijä. Alan osaaminen toki katsotaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee Haapamäellä, Keuruun länsipuolella. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus alan TES:n mukaan.

Yrityksellä on aina tilaa oma-aloitteisille työnnälkäisille tekijöille! Mikäli mielenkiintoinen työ ja viihtyisä työpaikka kiinnostavat, täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi.

Lisätietoja saat voit kysellä arkisin klo 9-16 myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.