(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä syvävetopuristimelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme metallipuolen tuotantotyöntekijää syvävetopuristimelle. Asiakas on Vantaalla toimiva metallipaja, joka kehittää ja valmistaa ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille.

Etsimämme hakija on asetustaitoinen syvävetopuristimen käyttäjä, joka hallitsee trukilla ajon. Eduksi katsomme alaan soveltuvan koulutuksen sekä epäkeskopuristimen asetusten tekotaidon. 

Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet motivoitunut työntekijä, joka haluaa kehittyä syvävetoasennusten ammattilaiseksi, niin laitathan hakemuksen kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: syvävetoasentaja, asentaja, syväveto