(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä suurkuvatulostukseen
Oy Pertinax Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Oy Pertinax Ab
Oy Pertinax Ab on kuva- ja suurkuvatulostusratkaisuihin keskittynyt innovatiivinen yritys. Oma tuotanto ja suunnittelu sekä hyvä yhteistyö asiakkaan kanssa takaavat tarkoituksenmukaisen lopputuloksen.
Kuvatulosteet useille eri materiaaleille toteutettuna ja mm. metalliteollisuuden komponentit yhdistyvät tuotannossa toimiviksi, asennusvalmiiksi tuotteiksi, visuaalisuutta unohtamatta. Työt tehdään joustavasti, laadusta tinkimättä ja asiakaspalvelu asenteella!
Toivotamme tervetulleeksi iloiseen yrittäjähenkiseen joukkoomme innokkaat ja luotettavat tekijät!
Toimenkuva
Haemme Oy Pertinax Ab:lle määräaikaiseen työsuhteeseen reipasta ja positiivista asennetta omaavaa tuotannon työntekijää suurkuvatulostukseen. Työtehtäviin kuuluu suurkuvatulostuksen avustavat työt, kuten valmistelu-, kokoonpano-, viimeistely- ja pakkaustyöt. Työstä selviytyy loistavasti hyvällä asenteella ja oppimishalulla.
Odotamme sinulta
Työ vaatii tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta sekä kohtuullista fyysistä kuntoa, sillä kyseessä on seisomatyö. Työ tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa ja on sarjatyöluonteista. Tarpeen vaatiessa pitää olla valmius 2-vuorotöihin sekä viikonlopputöihin.
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi kokemus alalta katsotaan merkittäväksi eduksi, mutta ei ole vaatimus sillä työhön koulutetaan.
Muut tiedot
Tarjoamme innokkaan yrittäjähenkisen työporukan, nykyaikaiset tuotantokoneet sekä ergonomisesti tarkistetut työpisteet. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olet sosiaalinen tiimityöskentelijä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään tammikuun alku puolella. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
9 kk
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 040 8022923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2019 mennessä.