(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä suurkuvatulostimelle
Oy Pertinax Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Oy Pertinax Ab
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Salon keskustaan reipasta ja positiivista asennetta omaavaa tuotannon työntekijää käyttämään suurkuvatulostinta sekä hoitamaan siihen liittyviä oheistöitä kuten valmistelu-, kokoonpano-, viimeistely- ja pakkaustyöt. Työstä selviytyy loistavasti hyvällä asenteella ja oppimishalulla sekä uteliaalla asenteella tietokoneita ja erilaisia laitteita kohtaan. Tässä tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua määräaikaisuuden jälkeen asiakkaalle suoraan.
Odotamme sinulta
Työ vaatii tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta sekä kohtuullista fyysistä kuntoa, sillä kyseessä on seisomatyö. Työ tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa ja on sarjatyöluonteista. Tarpeen vaatiessa pitää olla valmius 2-vuorotöihin sekä viikonlopputöihin.
Koulutus ja työkokemus
Osaaminen suurkuvatulostus alalta katsotaan toki merkittäväksi eduksi, mutta ei ole vaatimus sillä työhön koulutetaan. Adobe kuvankäsittelyohjelmien alkeellinenkin tuntemus katsotaan myös eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme innokkaan yrittäjähenkisen työporukan, nykyaikaiset tuotantokoneet sekä ergonomisesti tarkistetut työpisteet. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olet sosiaalinen tiimityöskentelijä haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Charlotta Jaakkola, salo@vmp.fi, 027281450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.05.2018 mennessä.