(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Suomen Kulutusosa Oy (Lempäälä) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Suomen Kulutusosa Oy on kotimainen, korkealaatuinen kulutus- ja varaosien maahantuoja. Yritys sijaitsee Lempäälässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Laadukkaat tuotteet lähtevät nopeasti ja ketterästi Lempäälästä kohti asiakkaita, ympäri Suomen. Hyvä asiakaspalvelu on yrityksen tunnusmerkki. 

Yrityksen tasaisen varman kasvun myötä etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen hyvän asenteen omaavaa

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimämme henkilö on tuotantotyöstä motivoitunut tekijä, jolla on halu tehdä fyysistä työtä tiimissä. Seulaverkkojen valmistus on ryhmätyötä, jossa yhtenä tärkeänä osatekijänä olet juuri Sinä. Tiimi arvostaa hyviä sosiaalisia taitoja ja avoimuutta, reippautta sekä yhteen hiileen puhaltamista. Kun kaikki ovat ahkeria ja tunnollisia, homma toimii.

Verkkojen valmistuksessa on erilaisia vaiheita ja saat näihin kaikkiin hyvän perehdytyksen. Verkkoraaka-aineet noudetaan trukilla ja tuodaan leikkurille, jonka jälkeen ne leikataan ja kantataan. Pellitysvaiheessa pistehitsataan.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta verkkojen teosta, tärkeintä on urakkahenkinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta! Trukin ajotaito katsotaan eduksi. Korttikoulutusedellytyksiä ei ole.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle

  • mukavan tiimin
  • kannustavan kuukausipalkkauksen
  • kattavan perehdytyksen
  • tarvittaessa trukkikoulutuksen
  • vakituisen työpaikan vakaassa yrityksessä

Työ on vakituinen, kokoaikainen päivätyö klo 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.alenconsulting.fi ja pääset mukaan vakituisen työpaikan metsästykseen! Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin myyntikonsultit Minna Kotilainen, p. 044 740 4501 (klo 9-12) ja Pertti Nurmi, p. 044 740 4503 (klo 8-16).