(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Somero
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Somerolle. 

Työtehtävät sisältävät monipuolisia tuotannon avustavia tehtäviä.  Työtehtäviin on mahdollisuus vaikuttaa oman ammattitaidon mukaisesti. 

Arvostamme näppäriä kädentaitoja sekä reipasta ja oppimishaluista asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus tuotantotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus tullaan tekemään Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen, petra.kaitonen@nordic.fi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!