(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Seloy Oy:lle
Seloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Seloy Oy
Seloy Oy on eristyslasivalmistuksen edelläkävijä. Investoimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota teollisesti eristyslaseja käyttäville yrityksille alan korkealuokkaisimman ja laajimman tuotevalikoiman. Valmistamme eristyslaseja kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kohteisiin. Olemme perheyritys, jonka juuret ovat syvällä, tulevaisuuden näkymät korkealla ja päätöksenteko lähellä. Seloy Oy on paikallinen työnantaja jo 34 vuotta ja työllistää tällä hetkellä 40 vakituista tekijää.

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Seloy Oy:lle tuotannon työntekijää lasin valmistukseen. Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti lasinleikkuu, mutta tarvittaessa tartut myös muihin tuotannon tehtäviin, kuten elementtien kasaukseen, kittaukseen ja pakkaukseen. Työssäsi tulet käyttämään automaatiolaitteita.

Odotamme sinulta
Aiempi kokemus tuotannollisesta työstä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta vastuullista ja huolellista otetta työntekoon sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työtehtävässä tulee päivän aikana toistuvasti nostoja.

Muut tiedot
Työ alkaa elokuun alussa ja aluksi määräaikainen työsuhde solmitaan marraskuuhun asti.

Kesto
Arviolta marraskuun loppuun, mahdollisuus jatkoon.

Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, huittinen.vmp@eezy.fi, 0440561333

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.07.2020 mennessä.