(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Seinäjoelle
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme näppäriä ja kädentaitoisia tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Seinäjoelle!

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. osien kasaamista, liimausta ja pakkausta. Työ on 1-vuorotyötä ma-pe. Palkkaa maksetaan aluksi 10€/h, 3 kuukauden jälkeen saat palkan päälle tuotantolisää. Sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti.

Edellytämme sinulta reippautta, omatoimisuutta ja tarkkuutta. Työkokemus tuotantotyöstä ei ole edellytys, halu oppia ja hyvä asenne riittävät. Kasattavat osat vaativat välillä fyysistä vahvuutta, jaksathan nostella ja kasata myös raskaampia osia. Plussaa on, jos työkalut pysyvät kädessäsi ja trukilla ajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja vaihtelevat työtehtävät.

Toimi nopeasti, työ alkaa heti! Tässä on myös hyvä mahdollisuus nuorelle kartuttaa työkokemustaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Susannalta puh. 040-183 8301.

Voit myös hakea tehtävää 10.12.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.