(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Sastamala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sastamalaan tuotantotyöntekijää Schuko-työstökoneen käyttöön alumiinin työstöön.

Asiakkaamme kouluttaa tehtävään, mutta työssä menestyminen edellyttää kiinnostusta metallityöhön ja erilaisiin koneisiin. Tärkeintä on kuitenkin reipas työote ja motivaatio työntekoon ja uuden oppimiseen. Katsomme eduksi myös piirustusten lukutaidon, sekä englannin- ja/tai saksan kielen taidon. Perehdytys on palkallinen.

Työ sisältää myös matkustamista asennusten parissa.

Tarjoamme kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa perheyrityksessä maalaismaisemissa. Työn hoitaminen edellyttää omaa autoa työpaikan sijainnin vuoksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.