Tuotantotyöntekijä Sara-Steelille
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2022

Oletko ohutlevymetallien parissa aiemmin työskennellyt tekijä, joka kaipaa vastuullista työtä? Löytyykö sinulta teknistä ymmärrystä ja hyvä numeerinen osaaminen? Jatka lukemista, meillä olisi töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Sara-Steel Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ leikkuulinjastolle Keravalle. Tulevassa työssäsi vastaat leikkuulinjastosta, missä leikataan, arkitetaan ja halkaistaan peltikeloja. Pääset hoitamaan tärkeää ja vastuullista pestiä, johon saat kattavan perehdytyksen. Toivomme sinulta tarkkuutta, teknistä ymmärrystä tuotannollisten koneiden toiminnasta ja osaamista ohutlevymetallien kanssa työskentelystä. Työssä myös hyvä fyysinen kunto, suomen kielen taito ja numeerinen osaaminen on välttämättömät. Trukinajotaito katsotaan eduksesi.

Työ on kokoaikainen, ja työajat sijoittuvat ma-pe klo 6:30-17 välille. Työt alkavat helmikuussa, ja luvassa on pidempiaikainen työ, kilpailukykyistä palkkaa unohtamatta!

Kolahtiko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot