(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksemme Metals-osastolle tuotantotyöntekijää.


Tuotantotyöntekijän työtehtäviin tulee kuulumaan pakkaustehtävät, kelojen siirtäminen kattonosturilla, trukilla lastaaminen, purkutyöt, koneenkäyttö sekä muut mahdolliset avustavat tuotannon työtehtävät.

Työssä liikutaan ajoittain ahtaissa väleissä (kelojen väleissä), joten työssä tarvitaan jonkin verran ketteryyttä ja hyvää peruskuntoa.

Töitä tehdään arkisin ja kyseessä on kokopäivätyö (klo 7.00-15.30). Joskus satunnaisesti/tarvittaessa saattaa olla ruuhkan purkua = lauantai töitä.


Toivomme hakijoilta jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Myös työhön soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisista ammattipasseista (esim. työturvallisuuskortti, trukkikortti tms.)


Etsimämme työntekijä on:

  • oma-aloitteinen ja ahkera
  • itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • reipas ja motivoitunut


Tarjoamme kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä.


Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi meille ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian, joten aloitamme haastattelut nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 0505988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.