(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Rymättylä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tonester Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa materiaali Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita heidän asiakkailleen ympäri maailmaa. Toimipaikka sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Tonester Oy etsii nyt kauttamme tuotantotyöntekijää osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa.

Työssä menestyminen edellyttää esim. puusepän tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta, jossa on päässyt tekemään töitä käsillä. Arvostamme laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat.

Töitä tehdään Rymättylän tehtaalla arkisin joustavasti klo 7–15 välillä. Työsuhde on aluksi määräaikainen (esim. kesätyö), mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!