(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Riihimäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019
Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Lasiliirin tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliirin tuotteet tunnetaan Arctic Glass® -tuotemerkistä. Etsimme asiakasyrityksellemme Lasiliiri Oy:lle tuotantotyöntekijää puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus rekrytoitua yritykseen. Työ alkaa tammikuussa 2020.

Tehtäviisi kuuluvat

Tuotantotyöntekijänä työskentelet joko lasin leikkauksessa, lasin porauksessa, karkaisussa tai laminoinnissa, riippuen omasta osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Työ on kaksivuorotyötä (työvuorot klo 6-14 ja 14-22), mutta työntekijältä toivotaan valmiutta myös kolmivuorotyöhön (yövuoro klo 22-6). 

Toivoimme sinulta

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tuotantotyöstä esimerkiksi koneenkäyttäjän tehtävistä. Toivomme myös perustason englannin kielen osaamista, sillä työyhteisö on kansainvälinen. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen sekä mukaudut nopeasti muutoksiin.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan ja kunnollisen perehdytyksen tehtävään.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, voit olla yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Hannele Hiltuseen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi