(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Riihimäki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Riihimäelle työntekijää monipuolisiin tuotannon tehtäviin.

Taustasi voi olla esimerkiksi rakentamisen, autojen tai jonkin muun kädentaidollisen parista, ja joko harrastuneisuuden tai työn kautta hankittua.
Asiakkaamme tarjoaa hyvän perehdytyksen työtehtäviin, joten tärkeintä on kädentaitojen lisäksi hyvä asenne työntekoon ja uuden oppimiseen.

Työ sisältää myös matkustamista asennusten parissa pääkaupunkiseudun, Hämeen ja Pirkanmaan alueilla.

Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, tulityökortti katsotaan eduksi.

Katsomme eduksi lasituskokemuksen, sekä trukinajotaidon.

Tarjoamme kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisten tehtävien parissa. Töitä tehdään päivävuorossa. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.