Tuotantotyöntekijä - Riihimäki, Hämeenlinna, Lahti
Lasiliiri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Lasiliirin tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliirin tuotteet tunnetaan Arctic Glass® -tuotemerkistä.Lasiliirin tuotteita käyttävät metallirakentajat, ikkuna- ja ovivalmistajat, huonekaluteollisuus sekä lasialan liikkeet ympäri maan. Tuotteita käyttävät myös erilaiset kalustevalmistajat ja muut lasia hyödyntä


Etsimme asiakasyritykselle Lasiliiri Oy:lle tuotantotyöntekijää puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden jälkeen työntekijällä on mahdollisuus rekrytoitua yritykseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tuotantotyöntekijänä työskentelet joko lasin leikkauksessa, lasin porauksessa, karkaisussa tai laminoinnissa, riippuen omasta osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Työ on kaksivuorotyötä (työvuorot klo 6-14 ja 14-22), mutta työntekijältä toivotaan valmiutta myös kolmivuorotyöhön (yövuoro klo 22-6). 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tuotantotyöstä esimerkiksi koneenkäyttäjän tehtävistä. Toivomme myös perustason englannin kielen osaamista, sillä työyhteisö on kansainvälinen. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen sekä mukaudut nopeasti muutoksiin.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan ja kunnollisen perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280786
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna, Lahti, Riihimäki, Kanta-Häme