(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Recticel Oy:lle
Recticel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Recticel Oy
Recticel on kansainvälinen toimija, jonka erityisosaamista on polyuretaanin valmistus ja muuntaminen innovatiivisiksi tuotteiksi mm. patja- ja huonekaluteollisuuden sekä muun teollisuuden ja kaupan alan tarpeisiin. Recticel toimii 28 maassa ja työllistää maailmanlaajuisesti noin 7 900 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2017 oli 1,46 miljardia euroa ja yritys on listautunut Euronext –pörssiin, Brysseliin. Lisätietoja: www.recticel.com
Toimenkuva
Haemme nyt Recticelin Kouvolan tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

vaahdottamon työtehtäviin. Vastuullasi on mm. kemikaaliauton purkutehtävät, valmistusprosessin valvonta ja laatutavoitteiden varmistaminen sekä tarvittaessa myös laitehuollon tehtäviä.
Odotamme sinulta
Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn sekä valmiutta vuorotyöhön. Työturvallisuus on tärkeässä roolissa koko yrityksessä ja tässä tehtävässä, joten edellytämme myös voimassa olevaa työturvakorttia ja mielellään myös trukkikorttia. Odotamme, että olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamista prosessiteollisuuden monipuolisissa työtehtävissä.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuva koulutus on esim. prosessiteollisuuden perustutkinto (prosessinhoitaja) tai muu vastaava koulutus. Eduksi on aiempi työkokemus teollisuuden parissa työskentelystä. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoon, työturvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita.
Muut tiedot
Recticel Oy tarjoaa monipuolisen työn kansainvälisen toimijan palveluksessa ja mahdollisuuden kasvaa omassa työtehtävässä.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP:llä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369. Hae tehtävään 11.5. mennessä täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.05.2018 mennessä.