(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä R&D-tehtäviin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme R&D kokemusta omaavaa tuotantotyöntekijää teollisuuden työtehtäviin, uuden teknologian pariin.

Asiakasyrityksemme valmistamat tuotteet edustavat tuoreinta teknologista kehitystä, joten pääset työskentelemään uuden teknologian kärjessä. Työnkuvanasi on pitää huolta tuotteiden korkeasta laadusta ja osallistua tuotantoa tukeviin ylläpitotehtäviin.

Olet osa uniikkia tuotevalikoimaa valmistavaa työtiimiä. Työ pitää sisällään koneiden käyttöä ja käsin tehtäviä tuotannon tehtäviä, näytteiden ottoa sekä tulosten kirjaamista järjestelmään. Työssä menestyt, mikäli olet tarkkaavainen ja oppimishaluinen, aiempi kokemus tuotannosta ja R&D-tehtävistä on eduksi. Työtehtäviin järjestetään asianmukainen perehdytys, jossa eri työvaiheet tulevat tutuiksi.

Työskentelet kaksivuorossa, modernissa ja siistissä tuotantoympäristössä, Länsi-Vantaalla. Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Haastattelemme ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saa tehtävästä sähköpostitse kim.toivonen@barona.fi tai puhelimella 050 594 2521.