Tuotantotyöntekijä rakennustuoteteollisuuteen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme asiakkaallemme Oulun toimipisteelle tuotantotyöntekijää rakennustuoteteollisuuden pariin.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset rakennustuotetuotannon tehtävät, kuten esimerkiksi pakkaus, laadunvalvonta sekä pienet kunnossapito tehtävät.

Työnhakijalta odotamme omatoimista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Trukilla ajotaito ja yksinkertaisimpien kunnossapitoon liittyvien tehtävien hallitseminen on työssä välttämätöntä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus betonialasta tai tuotantotöistä. Työ tehdään kahdessa vuorossa, joten sinulla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön. Työ sisältää viikonloppuvuoroja. Ensiapu- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi, mutta ethän jätä hakemusta lähettämättä vaikka ne uupuisivatkin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla syksyyn saakka.

Mikäli olet etsimämme toimelias henkilö ja yleisimmät työkalut pysyvät käsissäsi, hae tehtävää pikaisesti sivuillamme osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263305
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu