(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Raiha Hydraulics Oy:lle Kaarinaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018Työn kuvaus:
  Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi.
Etsimme nopealla aikataululla ammattitaitoista tekijää asiakkaallemme Raiha Hydraulics Oy:lle Kaarinaan vakituiseen työsuhteeseen.


Odotamme sinulta  oma-aloitteista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Omaat halun kouluttautua hydrauliikka-alan moniosaajaksi ja haet pitkäaikaista työsuhdetta. 


Työntekijänä  olet järjestelmällinen ja luotettava sekä omaat hyvän piirustusten lukutaidon ja käyttökokemusta mittavälineistä. B-ajokortti on edellytys työtehtävien hoitamiselle. Koulutuksesi voi olla esim. kone- tai putkiasentaja. 
Kokemus vastaavista töistä sekä englannin kielen taito katsotaan eduksesi.


Tarjoamme  sinulle vakituisen työn sekä perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi. 
Hae paikkaa nopeasti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä hydrauliikka-alalle Kaarinaan


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku