(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä raepuhallukseen päivätöihin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme nyt pikaisella aikataululla Hollolaan reipasta tekijää raepuhaltajaksi Hollolaan.

Etsitkö töitä ja haluat työllistyä pikaisesti? Onko sinulla mahdollisesti välivuosi edessä tai muuten vain kesäksi ja syksyksi haussa töitä? Haluatko tehdä fyysistä työtä ja kuluvatko päiväsi nopeasti kun tekemistä riittää? Nyt olisi tarjolla työ, jossa hommaa riittää, mutta saat tehdä työtä rauhassa ja vaikka miettiä viikonloppusuunnittelmia työn teon lomassa, kunhan homma samalla hoituu.

Etsimme siis Hollolaan Salpakankaalle asiakasyrityksellemme reipasta tekijää tuotantoon raepuhallustyöhön. Työssä putsaat rauhallisessa kopissa suojapukupäällä asiakasyrityksen metallista valmistamia tuotteita raepuhalluksella (Youtubessa esimerkiksi työstä hyviä videoita). Työhön perehdytetään ja se ei edellytä aikaisempaa kokemusta, joten tärkeintä hakemaltamme tekijältä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja kiinnostus/valmius fyysiseen työhön. Tässä on mahdollisuus päästä tekemään ja oppimaan täysin uutta työtä. Eduksi toki katsomme aikaisemman kokemuksen rae- tai hiekkapuhalluksesta, mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätön. Toivomme, että sinulle on kuitenkin hieman kokemusta teollisuudessa työskentelystä tai ennakkoluuloton ja reipas asenne töiden tekoon. Työssä käytetään asianmukaista suojapukua- ja suojaimia. Työ edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.

Työssä nostelet ja liikut, joten työ vaatii perus fyysistä kestävyyttä ja valmiutta seisomatyöhön.

Työt alkavat pikaisella aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla joulukuulle saakka. Syksyn lopulla sinulla on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti. Kesän ja alkusyksyn ajan tarve tekijälle on kuitenkin kokoaikainen.

Työ on päivätyötä arkipäivisin. Työpaikka sijaitsee Hollolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haluatko työstä lisätietoja tai etsitkö muuten töitä? Soittele heti tänään: Mari Ylä-Uotila / puh. 050 572 4853.

Raepuhaltajan työtä pääset hakemaan ilmoituksen ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi. Jos kiinnostuksesi heräsi niin toimi nopeasti, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Edellytykset työnsaannille: Valmius aloittaa työt heti, Päivätyö kiinnostaa, 18-vuoden ikä, Valmius fyysiseen työhön