(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme puuteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettua TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Ouluun. Työsuhde on kokoaikainen ja työtehtävät koostuvat erilaisista tuotannon ja sahan työntehtävistä.
 
Työaika on kokoaikainen 2-vuorotyö. Haemme tehtävään työntekijää, joka haluaa sitoutua yritykseen pitemmäksikin aikaa. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen jokapäiväiseen tuotannon työhön sekä mahdollisesti myös työskentelyä sahalla. Aiempi kokemus sahalta on hyödyksi, mutta työkokemus puuteollisuuden työtehtävistä antaa hyvän pohjan työhön.
 
Odotamme sinulta ennen kaikkea ahkeraa asennetta sekä aiempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä. Työskentely on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työhön, trukin käyttötaito on plussaa.
 
Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Jätä hakemus viimeistään 14.10.2018 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai puhelimitse arkisin klo 15-16 p. 040 687 2632.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen, 040-687 2632


Toimipaikka:  Oulu