(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018Työn kuvaus:
  Haluatko liittyä reippaaseen, tekevään ja mukavaan työyhteisöön tuotannon parissa? Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ puuteollisuuteen.
 
Työ on kaksivuorotyötä ja kesto aluksi elokuun loppuun saakka, mutta terävälle timpurille töitä mahdollisesti pitempäänkin. Tulet huolehtimaan tehtaan tuotannosta omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta tuotannon tiimiä.  
Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi.
Sinulla on aiempaa kokemusta tuotantotyöstä, olet trukinkäyttötaitoinen ja asenne sinulla on tukkimaisen jämäkkä. Puualan tutkinto on hakijalle etu, mutta myös muu ns. teknisen alan tutkinto tai työkokemus auttavat alkuun uuden työn oppimisessa.  
Työhösi kuuluu osallistuminen päivittäisiin tehtäviin tuotannossa, sekä valmiiden tuotteiden siirtoa trukilla varastolle. Työ sisältää jonkin verran myös fyysisempiä työtehtäviä.
  Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat heti potentiaalisen henkilön löydyttyä.
Jätä hakemus viimeistään 19.3.2018 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai puhelimitse arkisin klo 15-16 p. 040 687 2632.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen


Toimipaikka:  Oulu