(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä puusepänteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Haemme Hammaslahdessa toimivalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää puusepänteollisuuteen. Työtehtävät ovat monipuolisia kokoonpanotuotannon tehtäviä, jotka vaihtelevat käsillä tehtävistä työvaiheista koneilla tehtäviin työvaiheisiin.

Hakijoilta edellytämme reipasta asennetta työtä kohtaan, huolellista työotetta sekä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakentamisen tai kokoonpanon työtehtävistä katsotaan eduksi.

Työskentely tapahtuu 3-vuorossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alussa. Töitä on tarjolla aluksi parisen kuukautta, mahdollisesti kauemminkin. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävistä: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.