(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Puusepänteollisuus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Haemme Joensuun alueella toimivalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää puusepänteollisuuteen. Työtehtävät ovat monipuolisia kokoonpanotuotannon tehtäviä, jotka vaihtelevat käsillä tehtävistä työvaiheista koneilla tehtäviin työvaiheisiin.

Tarjoamme monipuolisen työn, sillä alussa työntekijälle perehdytetään useampi työvaihe tuotannosta ja työtehtävät vaihtelevat viikoittain tai jopa päivittäin. Työvaiheina tuotantolinjalla on mm. kokoonpanoa, laadunvalvontaa, koneenkäyttöä, höyläystä, pakkaamista ja pintakäsittelyä.

Tarjolla on aluksi määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme palvelukseen.

Kyseessä on 3-vuorotyö, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain. Töitä tehdään vain arkipäivisin.

Hakijoilta edellytämme reipasta asennetta työtä kohtaan, loogista päättelykykyä sekä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus teollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksi. Etsimme henkilöä, joka on valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa asiakasyrityksemme palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta niin jätä hakemus mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p. 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.