(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä puualalle
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme puualan asiakkaallemme Myllykoskelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

vahvistamaan asiakkaamme työntekijärunkoa.

Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkan, hyvän perehdytyksen ja opastuksen tuotantopuolen työhön.

Odotamme sinulta motivoitunutta otetta työntekoon, reippautta ja ripeyttä. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ainoastaan hyvän asenteen ja halun oppia uutta. Kokemus tuotantotyöstä, trukinajotaito ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työ alkaa määräaikaisena työsuhteena, mutta tässä on hyvä mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. 

Palkkauksessa sovellamme Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työtä tehdään aluksi kahdessa vuorossa, mutta varautuminen 3-vuorotyöhön.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.