(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä puualalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Äänekoskelle tuotantotyöntekijää puuteollisuuteen

Työnkuva:

Puumateriaalin käsittely, linjastokoneen käyttö sekä tuotteiden kokoonpanotehtävät. Tuotannossa valmistetaan yksittäisiä ja standardi tuotteita useisiin eri käyttötarkoituksiin. 

Työn edellytykset:

Aiempaa työkokemusta tältä alalta et välttämättä tarvitse, mutta rakennus- tai puualan kokemuksesta on hyötyä. Olethan reippaalla asenteella varustettu, motivoitunut sekä sinulla on oma-aloitteinen ote työntekoon. Omaat hyvän fyysisen kunnon ja haluat pidempiaikaisen työn. Jos olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä saatat olla etsimämme henkilö! 

Tarjoamme sinulle:

Yritys on Suomessa alansa johtava toimija. Tuotantotilat ovat siistit ja työyhteisö nuorekas. Kyseessä on kaksivuorotyö ja aloitus palkkaus 10 € / h + vuorolisät.  Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hakuprosessi:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, haastattelemme jo hakuajalla. Hae siis heti kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi.  

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-koordinaattori

elina.forssell@workpower.fi