(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (puuala)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Haemme asiakkaallemme Varkauteen tuotantotyöntekijöitä tehdastyyppiseen työhön puu- ja vaneriteollisuuteen.

Tehtävissä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys, mutta asenne ja motivaatio työntekemiseen täytyy löytyä jo omasta takaa.
Työtehtävien omaksumista helpottaa aiempi kokemus tehdastyöstä ja ymmärrys erilaisista koneista ja laitteista tai halu oppia niiden käyttöä.

Tehtävästä riippuen työaikamuotoina on TAM25 ja TAM35, eli viikonloput ovat vapaita. Kaikilta tekijöiltä edellytetään mahdollisuus työskennellä 3-vuorossa.

Etsimme tekijöitä, joille toistuva työ ja ripeä työtahti eivät tuota ongelmia. Työnkuvat tehtävien osalta vaihtelevat, joten paikkoja voi hakea monenlaisella taustaosaamisella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.