(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Pudasjärvi
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Pudasjärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Pitkäaikaisen asiakkaamme maineikas historia ulottuu vuosikymmenien taakse. Asiakkaamme on tunnettu tinkimättömästä laadusta, sekä oman alansa erikoisosaamisesta. Nyt etsimme tähän timanttiseen tiimiin tuotantotyöntekijää maalaamon erinäisiin työtehtäviin.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista maalaamon tehtävistä, joihin sinut perehdytetään huolellisesti. Aiempi työkokemus tuotantotyöstä ei siis ole vaatimus, vaan asenne ja motivaatio ratkaisevat! Toivomme että olet sosiaalinen ja joustava tekijä, joka saa kiireessäkin pidettyä rauhallisen ja järjestelmällisen työotteen. Työ suoritetaan pääosin aamuvuorossa ma-pe.


Toivomme hakijalta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Hyvää fyysistä kuntoa sekä rauhallista ja jämäkkää työotetta
- Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti, että työyhteisössä


Tarjoamme:
- Mahdollisuuden pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen
- Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
- Mukavan työyhteisön ja työn

 

Palkkaus: TES (esim. PR1 9,41 €/h)
Työ alkaa: HETI
Työn kesto: n. 2kk, jonka jälkeen mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.


Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi heti www.go-on.fi sivujen kautta – aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä, puh. +358 40 054 8811 ja Anu Vähäsöyrinki +3540 058 0352. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.