(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä prosessiteollisuuteen Laitilan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Oletko prosessiteollisuuden opintoja suorittanut innokas alan tulevaisuuden osaaja vai prosessi- tai elintarvikealan työkokemusta omaava alasi ammattilainen? Oletko etsimässä pitkäaikaista työmahdollisuutta mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa?

Haemme nyt kahta työntekijää asiakasyrityksellemme Laitilan alueelle vastaamaan pakkaamo-osaston tuotantolaitteiden käytöstä ja muista osaston työtehtävistä, kuten laadunvalvonnasta ja näytteiden ottamisesta. Työtehtävät pakkaamo-osastolla ovat monipuolisia ja vastuullisia.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin valmiutta myös 3-vuoroon. Työsuhde on aluksi 6kk:den määräaikaisuus, jonka jälkeen työssä on hyvät jatkonäkymät pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jos pidät toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot voisi tämä työ sopia juuri sinulle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja rentoon tiimiin, jossa myös huumori lentää mukavasti työpäivän aikana.

Mikäli kiinnostuit, tartuthan tilaisuuteen!

Olethan reippaasti yhteyksissä, mikäli kaipailisit lisätietoja niin kerromme lisää! Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 18.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. 040-6357833.