(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä prosessi- ja kunnossapitotöihin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haemme Suomen Viljavalle, Kokemäen toimipisteeseen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ PROSESSI- JA KUNNOSSAPITOTÖIHIN.

Tehtävänäsi on kauran kuorintaa ja jauhatusta sekä koneiden ohjelmointia ja kunnossapitoa. Pääpaino on kuitenkin prosessityössä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja tapahtuu arkisin 7:00 - 15:30. Työhön kuuluu myös hälytysvalmius/päivystys eli sinulla on vuorotyövalmius.

Palkkaus TES ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Jaana Koivumäki puh: 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkpalvelu.fi