(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Porvooseen
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsitkö pidempikestoista työpaikkaa mukavasta työympäristöstä? Kiinnostaako sinua työskentely makeistehtaan tuotannon työtehtävissä?

Haemme Porvooseen tuotantotyöntekijää erilaisiin tuotantotyötehtäviin. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään tuotantoprosessin eri vaiheissa ja kehittää omaa osaamistasi vaativiinkin työtehtäviin. Työ on vuorotyötä aamu, ilta- ja yövuoroissa.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta toki tämän katsomme eduksi. Menestymisen avaimia ovat kuitenkin oikeanlainen asenne työtä kohtaan sekä halu oppia uutta ja kehittyä. Työ on rutiininomaista sekä ajoittain fyysisesti raskasta, joten toivottavasti viihdyt tällaisissa tehtävissä.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluaisit päästä työskentelemään huippuporukassa, niin jätäthän hakemuksesi viipymättä. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!