(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Porkka Finland Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme Porkka Finland Oy:lle tuotantotyöntekijää Ylöjärvelle, ammattikylmälaite-elementtien valmistukseen. 

Tuotantolinjastoilla tehdään käsin ja käsityökaluilla polyuretaanielementtien valmistuksen eri työvaiheita.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä reipasta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta sekä motivoitunutta asennetta työntekoon ja uuden oppimiseen.

Eduksi katsomme hyvät kädentaidot ja kokemuksen esimerkiksi rakennustöistä ja kokoonpanosta. Mikäli olet aikaisemmissa töissäsi lukenut piirustuksia, mainitsethan sen hakemuksessasi.

Kyseessä on arkisin tehtävä kokopäivätyö, työvuorot ovat aamuvuorossa maanantaista perjantaihin klo 6-14 ja iltavuorossa maanantaista torstaihin klo 14-24. Oma auto on työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi tarpeellinen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 6 kk määräaikaisella vuokratyösuhteella. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet työn jatkumiseen myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli-Kaisa Eskola, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, tuuli-kaisa.eskola@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.