(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Porkka Finland Oy
Porkka Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme Porkka Finland Oy:lle tuotantotyöntekijöitä kylmälaitteiden valmistustehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat Porkan kylmälaitteiden valmistustehtävät Kemijärven tehtaalla. Päivittäisiin toimintoihin kuuluu tuotannollisten tehtävien lisäksi omatoiminen laadunvalvonta. Työskentelet aluksi avustavissa tehtävissä, tehtävät opittuasi etenet mahdollisesti haastavampiin työvaiheisiin. Koulutus ja perehdytys hoidetaan asiakasyrityksemme Porkan toimesta. Työsuhde on kestoltaan aluksi kolmen kuukauden määräaikaisuus, hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempään uraan. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on mahdollisesti aiempaa kokemusta tuotannollisista tehtävistä. Kokemus sähkötöistä tai kylmälaiteosaaminen on hyödyksi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä. Omaat kovan työmoraalin ja tartut omatoimisesti annettuihin haasteisiin.

Tarjoamme:

  • TES mukaisen palkkauksen
  • Päivävuoron 7:00-16:00 välillä
  • Jatkuvan parantamisen ilmapiirin
  • Tiiviin työyhteisön, jossa esimiehet ovat läsnä ja tiimityötä arvostetaan

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi? Hae rohkeasti mukaan oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi.