(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Pohjoismainen Solumuovi Oy
Pohjoimainen Solumuovi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haemme Pohjoismainen Solumuovi Oy:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

2-vuorotyöhön pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Valittavien henkilöiden kanssa solmitaan alkuun kahdeksan kuukauden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan palvelukseen.

Tehtäviisi kuuluu valmiiden solumuovituotteiden pakkaaminen lavoille sekä niiden lähetyskuntoon laittaminen sekä mahdollisia muita solumuovipakkausten tuotantoon liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin ja kulkuyhteyksien vuoksi oma auto on välttämätön.

Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on asenne ja motivaatio työhön, perus ATK-taidot sekä halu sitoutua yritykseen pitkäksi aikaa. Työ pitää sisällään myös laadun valvontaa, joten huolellisuus ja tarkkavaisuus ovat hyviä edellytyksiä työssä onnistumiseen. Työtä tehdään ryhmässä, joten ryhmätyötaidot ja muiden huomioon ottaminen helpottavat työyhteisössä toimimista.

Hae tehtävää heti, sillä suoritamme haastatteluita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.