(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on muoviteollisuuden parissa toimiva yritys ja haemme nyt heille tuotantopuolelle lisävahvistusta nimikkeellä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtävät ovat rutiininomaisia, mutta tarkkuutta vaativia tuotantotehtäviä, kuten tuotantokoneiden käyttämistä, kappaleiden vaihtamista (kappaleet ovat kevyitä) ja viimeistelyä sekä laadunvarmistusta. Osaamisen kehittyessä on mahdollista osallistua työnkiertoon ja vaativimpiinkin tehtäviin.

Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa ja kahdessa vuorossa. Yrityksen työaikajärjestelyn vuoksi perjantait on mahdollista tehdä sisään, jolloin työviikko olisi nelipäiväistä. Työpaikka sijaitsee Espoossa.

Arvostamme erityisesti piirustustenlukutaitoa (kappaleiden ja mittasuhteiden hahmotuskykyä) ja metalli- tai muovialan peruskoulutusta. Mainittu koulutustausta ei ole pakollinen vaatimus.

Työhön annetaan hyvä perehdytys, joten tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Oletko etsimämme henkilö?

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Tuotantotyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti, millaisista tehtävistä sinulla on aiempaa kokemusta.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Inga Koivumäkeen s-postilla inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16).