(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on muoviteollisuuden parissa toimiva yritys ja haemme nyt heille tuotantopuolelle lisävahvistusta nimikkeellä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtävät ovat rutiininomaisia, mutta tarkkuutta vaativia tuotantotehtäviä, kuten tuotantokoneiden käyttämistä, kappaleiden vaihtamista (kappaleet ovat kevyitä) ja viimeistelyä sekä laadunvarmistusta. Osaamisen kehittyessä on mahdollista osallistua työnkiertoon ja vaativimpiinkin tehtäviin.

Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa ja kahdessa vuorossa. Yrityksen työaikajärjestelyn vuoksi perjantait on mahdollista tehdä sisään, jolloin työviikko olisi nelipäiväistä. Työpaikka sijaitsee Espoossa.

Arvostamme erityisesti piirustustenlukutaitoa (kappaleiden ja mittasuhteiden hahmotuskykyä) ja metalli- tai muovialan peruskoulutusta. Mainittu koulutustausta ei ole pakollinen vaatimus.

Työhön annetaan hyvä perehdytys, joten tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä –Tuotantotyöntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoja saat konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.