(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018
Asiakasyrityksemme on muoviteollisuuden parissa toimiva yritys ja haemme nyt heille tuotantopuolelle lisävahvistusta nimikkeellä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄN pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtävät ovat rutiininomaisia, mutta tarkkuutta vaativia tuotantotehtäviä, kuten tuotantokoneiden käyttämistä, kappaleiden vaihtamista (kappaleet ovat kevyitä) ja viimeistelyä sekä laadunvarmistusta. Osaamisen kehittyessä on mahdollista osallistua työnkiertoon ja vaativimpiinkin tehtäviin.

Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa ja kahdessa vuorossa. Yrityksen työaikajärjestelyn vuoksi perjantait on mahdollista tehdä sisään, jolloin työviikko olisi nelipäiväistä. Työpaikka sijaitsee Espoossa.

Arvostamme kokemusta käytännönläheisistä työtehtävistä, piirustustenlukutaitoa (kappaleiden ja mittasuhteiden hahmotuskykyä) ja metalli- tai muovialan peruskoulutusta. Mainittu koulutustausta ei ole pakollinen vaatimus.

Työhön annetaan hyvä perehdytys, joten tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Onko tässä unelmaduunisi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työtehtävät - Tuotantotyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti, millaisista tehtävistä sinulla on aiempaa kokemusta.

Mahdolliset lisätiedustelut: eveliina.tanninen@temp-team.fi