Tuotantotyöntekijä Pirkkalaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Pirkkalaan. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten teollisuusletkujen valmistaminen. Työ on monipuolista ja työtä tehdään linjastolla. Työ on alkuun 6kk:n määräaikaisuus, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle.

Sinulla on kone- ja metallialan koulutus ja aiempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä. Olet oma-alotteinen tiimityöskentelijä, jolla hyvän fyysisen kunnon lisäksi on työtä pelkäämätön asenne.

Tehtävässä menestyäksesi olet toimeen tarttuva ja sinulla on tarkka työote sekä into uuden oppimiseen. Tehtävässä sinulle tarjotaan kattava perehdytys ja koulutus työtehtävään sekä lisäksi sinulla on koko työprosessin ajan tukena muu henkilöstö.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi, 050 476 6545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412922
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pirkkala