(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Pirkkala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Pirkkalaan.

Toivomme hakijoiden omaavan reippaan ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen. Eduksi katsotaan teollisuusalan kokemus, alalle soveltuva koulutus tai metallialan harrastuneisuus.

Työtehtävät voivat sisältää metallituotteiden ripustusta, viimeistelyä ja pakkausta. Tehtävässä on eduksi, jos osaa käyttää rälläkkää ja hiontakonetta.

Työtä tehdään 2-vuorossa (40 h/vko) ja työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella ja työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.