(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Pirkkala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä Pirkkalaan.

Toivomme hakijoiden omaavan reippaan ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen. Työ sopii hyvin esimerkiksi työuraansa aloittelevalle henkilölle.

Työ sisältää metallituotteiden ripustusta, viimeistelyä ja pakkausta. Tehtävässä on eduksi, jos osaa käyttää rälläkkää ja hiontakonetta. Myös teollisuusalan kokemus, alalle soveltuva koulutus tai metallialan harrastuneisuus katsotaan eduksi muttei ole pakollista, sillä tehtävään sisältyy kattava perehdytys.

Työtä tehdään 2-vuorossa ja työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät joulukuun loppuun. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.