(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä pintakäsittelyyn, kesätyö, Aurajoki Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Aurajoki Oy on perustettu vuonna 1967. Konserni kehittää ja tuottaa taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluja, asiakkailleen Itämeren markkina-alueella. Palvelukokonaisuus sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.
Haemmekin nyt asiakkaallemme Pirkkalan tehtaalle pintakäsittelyn puolelle kesätyöntekijöitä. Palkkaamme yhteensä 4 henkilöä.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset tuotannon avustavat tehtävät, jotka pitävät sisällään mm. käsiteltävien tuotteiden vastaanottoa, tuotteiden valmistelua pintakäsittelyä varten, tuotteiden vastaanottamista pintakäsittelyn jälkeen sekä muita tuotannollisia avustavia tehtäviä.

Mikäli hakijalla on aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, katsotaan se eduksi. Tärkeintä kesätyöntekijän ominaisuuksia ovat kuitenkin reipas asenne ja halu hoitaa omat tehtävät hyvin.


Työ on kaksivuorotyötä, 40h/viikko.
Työpaikalle pääsee suhteellisen hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.