(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä pintakäsittelyyn, Aurajoki Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Aurajoki Oy on perustettu vuonna 1967. Konserni kehittää ja tuottaa taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluja asiakkailleen Itämeren markkina-alueella. Palvelukokonaisuus sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.

Asiakkaamme tilauskanta on hyvässä kasvussa ja haemmekin nyt Pirkkalan tehtaalle pintakäsittelyn puolelle pitkäaikaisia tuotantotyöntekijöitä vahvistamaan jo olemassa olevaa organisaatiota. Palkkaamme yhteensä 3 uutta työntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset tuotannon tehtävät, jotka pitävät sisällään mm. käsiteltävien tuotteiden vastaanottoa, pintakäsittelylaitteistojen käyttöä, viimeistelylaitteiden käyttöä sekä tuotteiden laittamista lähetyskuntoon.


Edellytykset:

Toivomme, että hakijoilla olisi mielellään joko kokemusta tai koulutusta metalliteollisuuden parissa toimimisessa. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista, koska asiakkaamme sitoutuu kouluttamaan tehtäviin perusteellisesti työsuhteen alussa.

Mitä asioita asiakkaamme arvostaa:
Aktiivinen työote.
Halu tehdä käsillään töitä.
Ammattiylpeys eli se mitä tehdään, tehdään kuin tehtäisiin itselle.

Lisätietoja:

Asiakkaamme on hakemassa itselleen pitkäaikaisia työntekijöitä ja tavoitteena on, että vuokrausajan jälkeen rekrytoituu asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on kaksivuorotyötä, 40h/viikko.
Työpaikalle pääsee suhteellisen hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.