(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä pintakäsittelylaitokselle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Oletko vielä kesätyöpaikkaa vailla?

Haemme nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme Rauman seudulle

Tuotantotyöntekijää

määräaikaiseen työsuhteeseen pintakäsittelylaitokselle.

Työ on osa metallituotteiden valmistusprosessia, joten metallialan koulutus tai aikaisempi työkokemus metallialalta / -teollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työtehtäviin perehdytetään. Työ on pääosin seisomatyötä, joten edellytämme valmiutta fyysiseen työhön. Odotamme että olet oma-aloitteinen ja motivoitunut työntekijä sekä vastuullinen ja halukas kehittymään.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoa paikasta antaa:


Veera Parviainen
044 412 4213
veera.parviainen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.