(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä piirilevyjen optiseen tarkistukseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019Työn kuvaus:
  Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa. 

 
Haemme nyt Aspocompin Oulun tehtaalle 
 
TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ PIIRILEVYJEN OPTISEEN TARKISTUKSEEN
 
Työsuhde alkaa mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen ja alkuun määräaikainen syyskuun 2019 loppuun. Jatko on mahdollista. 
 
Työtehtäviin kuuluu piirilevyjen optinen tarkistus sekä pienten virheiden korjaus.  
 
Odotamme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoon sekä uuden oppimiseen. Tehtävän menestyksekkään hoitamiseen ei vaadita aikaisempaa työkokemusta alalta. Tehtävä edellyttää sorminäppäryyttä, keskittymiskykyä, pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on istumatyötä. Piirustusten lukutaidosta on tässä tehtävässä niin ikään hyötyä. Työ on kolmivuorotyötä ja odotamme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä myös viikonloppuisin. Koska tarjolla on pitkäaikainen työsuhde, toivomme hakijalta niin ikään mahdollisuutta sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa.   
 
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Tehtävästä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkka.  
 
Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta viimeistään 20.01.2019 Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu