(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Petikko
Lantmännen Unibake

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020


Have an appetite for more?
Haemme innostunutta tuotannon työntekijää Petikon leipomoomme. Päätoimenasi tulee olemaan varastotyöntekijän työtehtävät. Tehtävä on toistaiseksi voimassa ja kokoaikainen (37,5h).

Tehtäväkenttäsi
Vastuualueellesi kuuluu materiaalien kotiinkutsu sekä toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito hampurilais- ja hot dog -sämpylöitä valmistavassa Petikon leipomossamme. Jokaisella työntekijällämme on oma selkeä vastuualueensa, mutta teemme työtä tiiminä, jossa jokaisen huolellinen työpanos on tärkeä.

Nokkeluuttasi kaivataan!
Tuotteemme leivotaan nykyaikaisten laitteiden avulla, joten on tärkeää, että pystyt leivontaprosessin lisäksi ymmärtämään ja omaksumaan myös tietokoneohjattujen laitteiden toiminnan.

Tunnistatko itsessäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työhön

  • osaat toimia rauhallisesti ja ratkaisuhakuisesti myös yllättävissä tilanteissa

  • olet sopeutuvainen ja avoin tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään tehokkaasti yhteistyössä muiden kanssa

  • olet järjestelmällinen ja huolellinen

  • pystyt keskittymään työssäsi useaan asiaan samanaikaisesti ja havainnoimaan kokonaisuuksia

  • työssä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa

Kokemus varastotyöstä tai alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle

Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja kansainvälisessä tiimissä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Meillä saat näyttää mihin pystyt, monipuolissa tehtävissä. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet
Hae tehtävään tiistai 15.9.2020 mennessä oheisen linkin tai Lantmännen Unibake Oy:n nettisivuilta (https://www.lantmannen-unibake.com/fi-FI/ ) löytyvän työpaikkailmoituksen kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa puhelimitse tuotantopäällikkö Mauritz Almari pe 4.9.2020 klo 14-15 ja ma 14.9.2020 klo 14-15. Voit myös lähettää hänelle kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen mauritz.almari@lantmannen.com