(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Palo- ja vesitekniikka PA-VE
Palo- ja vesitekniikka PA-VE

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Etsimme asiakkaallemme Palo- ja vesitekniikka PA-VE:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Keuruulle, alkuun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Sitoutuneella tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla.

Palo- ja vesitekniikka PA-VE on suomalainen yhdyskuntatekniikan osaaja sekä luotettava ja asiantunteva ammattilainen, joka tarjoaa vesihuollon ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan urakoitsijoille, kunnille, isoille ja pienille vesiosuuskunnille ja tukkuliikkeille.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti tuotannon erilaiset tehtävät ja tehtävänkuva määräytyy tarkemmin valitun henkilön aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme Sinulta:
-Motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
-Valmiutta 3-vuorotyöhön
-Joustavuutta monipuoliseen työnkuvaan

Eduksesi katsotaan kokemus erilaisista tuotannon tehtävistä, kuten hitsauksesta tai kokoonpanosta, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja mahdollisuus kehittyä osaajaksi tehtaan eri tehtävissä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.11. mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi. Lisätietoja saat myös suoraan PA-VE:n tuotantopäällikkö Jari Båtmanilta, 0503316010.